Tien SEO-oplichting en valkuilen – en tips om ze te vermijden

Hoe is het om jezelf een fantastische SEO te wijden? Welke geheimen verzamelt een persoon op een speciale website-aanbieding? De SEO-business is sexy, spannend, uitdagend en zwaar. Terwijl de meeste mensen hun site willen verbeteren en promoten, hebben webpromobedrijven vaak te maken local seo services met uw uiteenlopende klanten. Het scherpt hun instinct voor wat wel en niet werkt in het SEO-spel. Deze specifieke presenteert verschillende trucs, evenals mythen over hoe u uw website in de GOOGLE-hemel kunt SEO.

De SEO-experts informeren u over on-page optimalisatie, metatags, trefwoorddichtheid en interne linkstructuur. Ze zullen u ook vertellen over off-page optimalisatie, backlinks, relevante links, wederzijdse links en webpagina’s met een hoge PR. Alle gegevens zijn belangrijk en moeten worden meegenomen in uw algemene SEO-inspanningen. Ontdek alle bases binnen uw doel en bereik de startpagina met vermeldingen in de grote 3 zoekopdrachten (Google, Yahoo en MSN) voor uw belangrijkste trefwoorden.

Geen enkel bedrijf kwam naar ons toe nadat hun vorige SEO hen verbannen had uit Bing en Yahoo. Toen we bij ons kwamen, konden we niet garanderen dat we hun website zouden repareren zodat deze voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines en agressief zouden werken om deze weer in de index te krijgen. Na het oplossen van de spamproblemen en enkele maanden wachten. en verschillende andere telefoontjes met de vraag “wanneer”, heeft Google ze eindelijk opnieuw opgenomen, en met geweldige rankings erbovenop.

Voorlopig geloof ik niet dat het er toe zal doen, aangezien Google, volgens hun eigen statistieken via Google Sitemaps, geen informatie heeft over mijn nieuwe postersdomein en gezien al het andere dat ze zojuist op hun bord hebben gezet, denk ik niet dat dat het geval zal zijn ze indexeren dit allemaal en bieden een inhoudsboete voordat ik alles definitief heb verplaatst.

Als je niet veel snelheid hebt met solide SEO-marketingtechnieken en -methoden, begin dan nu met leren. Volg een cursus of studeer in een live workshop, maar als u het doet, zorg dan dat uw SEO-vaardigheden op peil zijn, zodat u mensen echt kunt helpen. Binnenin kun je hen een strategie voorstellen die echt dollars in hun zak stopt, zij zullen dollars in jouw zak stoppen!

Het is dus rationeel om een afbeelding van een typische auto motor.gif of auto-reserveonderdelen.jpeg te noemen dan iets als bfbfjdjdj.gif of 12345.jpeg. Gloednieuwe Wii-console, wees overdreven ijverig door elk van de afbeeldingen auto.gif of auto-dealers.jpeg te noemen. Het wordt beschouwd als nieuwe spam! Gebruik uw gezond verstand en benoem afbeeldingen in de eerste plaats op basis van hun inhoud, maar in relatie tot uw trefwoorden. Er wordt gebruik gemaakt van het feit dat Google Afbeeldingen en ook andere soortgelijke zoekmachines de afbeeldingen ook indexeren en weergeven in de zoekresultaten, dus onthoud de SEO-naamgeving rationeel en passend en het kan een verbetering aan uw website opleveren.

Ze zijn dus overgestapt op niche. Verder is de vraag niet of je een niche bezet, maar hoeveel obscure, geheimzinnige dingen precies van invloed zijn. erover, hoeveel expert je erover bent, hoe je het leeft en ademt, en of je een forum hebt vol met mede-enthousiastelingen.

Het is handig als uw website wordt vermeld op alle belangrijke, voor de branche relevante websites. MSN heeft een eigen directory: Microsoft Business Central. Inclusie is niet gratis, maar wel betaalbaar. Als u hun richtlijnen respecteert, is inclusie gegarandeerd effectief. DMOZ, de directory van Google, is gratis. Maar inclusie is nogal slopend. Omdat het een door mensen bewerkte directory is, moet u maanden wachten voordat u wordt opgenomen. Andere belangrijke mappen die u zeker moet overwegen, zijn Yahoo! Directory, Best of Web en Looksmart/Zeal. Negeer ook kleinere mappen niet.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.