Drie om inkomsten te kunnen genereren met uw iPhone-app

Ideeontwikkeling: voor deze stap moet u brainstormen over de denkprocessen over toepassingen. Dit is een cruciale procedure. Deze stap kan worden uitgevoerd door bepaalde trends op te zoeken en de demografische samenstelling van uw gewenste doelgroep te bepalen. Bovendien wilt u misschien de rivaliteit beoordelen als uw idee generiek is.

Stap drie, nu heb je daadwerkelijk een paar ideeën of beproefde methoden om je idee te krijgen. Er zijn verschillende gronden. Maak een schets met een stappenplan. App laten maken Het actieplan moet bevatten hoe u aan de slag gaat, dat wil zeggen positiviteit. aan de slag gaat, hoeveel uur u bereid bent eraan te besteden hoe u het eindproduct er daadwerkelijk uit wilt laten zien. Bijvoorbeeld: Idee (een mobiele app maken) Overzicht: Ik ga waarschijnlijk aan de slag door eerst de stappen te bekijken die nodig zijn om een ​​app voor de ontwikkeling van een mobiele app te produceren, zodat ik ongeveer 1 uur aan dit voorbereidende werk kan besteden, zodra ik een algemeen idee heb van hoe ik het moet doen, ga ik uitwerken en gekoppeld aan het type app dat ik wil maken, wordt het eindproduct xxx (wat het ook is waartoe u zou besluiten in uw onderzoeks- en ontwikkelingsfase.

B&N e-Reader – Barnes & Noble is een vooraanstaande naam in de uitgeverswereld. Ze hebben ook een app voor je iPhone gelanceerd. App heeft vijf exemplaren van klassieke e-boeken en een duplicaat van “Merriam Webster” Pocket Dictionary. Het geeft de mogelijkheid om het kleurenschema van de app te veranderen, afhankelijk van uw wensen.

Er werd veel nadruk gelegd op nieuwe, unieke, relevante en nuttige inhoud en het belang van ‘linkbuilding’ werd aanzienlijk verminderd. Als gevolg hiervan werden makers van inhoud vrolijk, terwijl traditionele SEO-praktijken veel instortten.

Toen ik mijn iPhone ontving, dacht ik dat de ontwikkeling van de iPhone-app behoorlijk definitie zou zijn geweest. Maar nadat ik een paar app-zoekopdrachten had uitgevoerd, was ik teleurgesteld toen ik ontdekte dat niemand goed werd aangenomen. In feite was het een individu die het maakte. Ik struinde forums en blogs af en veel iPhone-fanaten vroegen zich af waar deze app precies te vinden was, waarom deze niet zou bestaan. Het is heel goed mogelijk dat deze app eindelijk is gearriveerd: maak kennis met iGotchi!

Houd het simpel: Het simpel houden is een gouden regel bij het activeren van mobiele applicaties. Niemand wil een app die de zaken voor hen verwart of compliceert. Hoe moeilijker u uw app maakt voor gebruik, hoe minder erkenning deze krijgt van het winkelend publiek.

Als uw bedrijf wil concurreren, kan het een goed voorbeeld gebruiken. Deze app moet binnen bepaalde tijden op hoge prestatieniveaus presteren. Kopen op proef zal de verstandigste vastgoedbelegging zijn. Verspil uw budget of tijd niet aan een defect product. Voordat u uw app aan uw publiek vrijgeeft, moet u er zeker van zijn dat dit moment grondig is bewezen. Dit zal proberen het succes te verzekeren.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.