5 redenen om LED-verlichting op zonne-energie te overwegen voor buitentoepassingen

Te vaak is de verlichting voor een buitenproject het laatste item waar aan gedacht wordt. Dit is jammer, aangezien buitenverlichting ondersteund door alle voordelen van een LED-systeem op zonne-energie een dramatisch effect kan hebben op elk project.

Ik ben er sterk van overtuigd dat het ontwerp en de installatie van elk terras, terras, zwembad of aanlegsteiger in de achtertuin Iplux Solar LED-verlichting als een cruciaal onderdeel moet bevatten.

  1. Geen draden

Zonder de noodzaak om bedrading te installeren, dalen uw applicatietijd en -kosten drastisch. Met zonnelampen zijn elektrische vergunningen meestal niet vereist en wordt de “pijnindex” die gepaard gaat met het verbergen van die draden geëlimineerd. Het is belangrijk om de kostenbesparingen te erkennen die samenhangen met het installatiegemak en het feit dat er geen elektricien nodig is voor de installatie.

  1. Veiligheid

LED-lampen werken op zeer lage spanning en stromen. Aanzienlijk minder dan de gebruikelijke 120V-huishoudspanning en zelfs minder dan “laagspanning”-systemen die in de afgelopen jaren zijn geïnstalleerd. De stroom en spanning zijn zo laag dat ze vaak overwogen kunnen worden voor installatie in of nabij water en zwembaden.

  1. Kwaliteit en betrouwbaarheid

LED-lampen kunnen tientallen jaren meegaan in vergelijking met slechts enkele jaren voor traditionele gloeilampen. Het inherente ontwerp van een LED-lamp maakt ze ideaal voor buitenverlichting, omdat er geen lamp is die kan doorbranden. LED-lampen op zonne-energie zijn eenvoudig – geen transformatoren, gloeilampen of kabels. Sommige lichtsystemen hebben meerdere transformatorstoringen, een nieuwe transformator installeren, 3 maanden wachten en hij valt weer uit. Met minder te falen gaat het systeem langer mee.

  1. Schoonheid

LED-lampen op zonne-energie zorgen voor een zacht omgevingslicht dat kan worden gebruikt voor accentverlichting, veiligheidsverlichting of zelfs iets creatiefs, zoals het omlijnen van een looppad op het terras. De meerdere kleuren en het zachte licht zijn gedurfd genoeg om te pronken met een thuisproject, maar niet hard of afleidend voor de omgeving. Alleen al door deze eigenschap kunnen LED-lampen worden geïnstalleerd in sommige gemeenschappen die buitenverlichting verbieden of strikte codes voor buitenverlichting hebben.

  1. Gebruiksgemak

Deze lampen zijn ontworpen om automatisch aan en uit te gaan – er zijn geen schakelaars om om te draaien. Wanneer de zon ondergaat, erkent het systeem dat het moet stoppen met proberen de energie van de zon op te vangen en in plaats daarvan moet beginnen met het omzetten van die opgeslagen energie in licht. Dit helpt ook om de veiligheid van uw huis te verbeteren, aangezien de lichten aan gaan, zelfs als u op vakantie bent.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.